Foto’s en namen zijn fictief omwille van privacy.

Nog meer ervaringen lezen? Dat kan via deze link!
 

Karel

Getuigenis: B. uit A.

Wij maken er momenteel gebruik van. Echt een stress die van je schouders afvalt. Geen herinneringsbrieven meer in de bus van schuldeiser. Mytrusto regelt alles, kijken naar je inkomen wat je per maand kan missen voor die schuldeiser en schuldeiser mag geen contact meer opnemen met schuldenaar, enkel nog communiceren met mytrusto.

Karel

Getuigenis: Mijn redder “ MyTrustO”

Geplaagd door schulden, las ik op zekere dag een artikel over “MyTrustO” in Kerk en Leven. Ik durfde het aan contact op te nemen en werd ontvangen door een sympathieke dame in de burelen van Keerbergen.

Van meet af aan stelde deze dame me gerust indien ik de nodige richtlijnen volgde. Naast een beperkte som voor dossierskosten stelde ze mij een afbetalingsschema voor dat ik in samenspraak zou kunen volgen. Zelfs één keer toen het even moeilijk ging kreeg ik voor die maand een vermindering. Gelukkig kwam ik terug thuis met de hoop dat over enkele tijd de zorgen verdwenen zouden zijn. Nu heb ik de laatste afbetaling afgerekend en ben ik blij dat die kwelling definitief voorbij is. Proficiat aan de directie van MyTrustO.

U.R. (naam gekend bij de directie)

Karel

Getuigenis: Karel uit Antwerpen

Karel uit Antwerpen (fictieve naam omwille van de privacy) vertelt over zijn ervaring met MyTrustO. ‘Ons gezin kende nooit financiële problemen. Na mijn ontslag vond ik moeilijk werk omdat ik de 50 jaar al gepasseerd was. Ik besloot in bijberoep medisch materiaal te verkopen omdat ik daar ervaring mee had.

De eerste jaren draaide dit zeer goed, tot mijn ex-werkgever mij aangaf voor zogezegde concurrentievervalsing. Dit legde mijn zaak compleet stil. Bovendien stond een klant voor een groot bedrag achter met zijn betalingen. Het ging toen snel bergaf. Ik kon mijn leveranciers niet meer betalen, de schuldenlast liep snel hoog op en dan kwamen de deurwaarders. Het werd zo erg dat men mijn inboedel zou verkopen ondanks al mijn tegenslagen en hard werken.

Net op tijd hoorde ik van het bestaan van MytrustO en nam direct contact op. Binnen de week werd alles geregeld en stopten de inbeslagnames. Ik betaal nu elke maand een bepaalde som af in verhouding met ons inkomen. Ik ben deze dienstverlening zeer dankbaar. Er is terug rust in ons gezin. Want voortdurend leven met zorgen om wat er morgen kan komen, vreet aan je relatie.’

E.V.

Getuigenis: E.V. uit A.

Eerst en vooral wil ik MyTrustO hartelijk danken voor de hulp en de steun! Als je met financiële problemen zit en je niet meer weet wie je nog kan verder helpen of waar je nog terecht kan, twijfel geen seconde en neem direct contact op met MyTrustO. Deze mensen ontvangen je voor een gesprek over uw financiële toestand. Gedaan met aanmaningsbrieven of van een gerechtsdeurwaarder, zij regelen voor U het nodige met de schuldeisers.

Er was ook een goede communicatie met MyTrustO en mijzelf zowel telefonisch als per mail. Dankzij MyTrustO ben ik op enkele maanden van mijn schulden verlost. Het is volledig anoniem. Alles is bespreekbaar waarbij ik een goed gevoel had van vertrouwen en het komt allemaal goed!

V.P.

Getuigenis: V.P. uit V.

De dag waarop ik MyTrustO ontdekte, viel er een grote last en angst van mijn schouders.

Ik heb schulden waar niemand wil in terecht komen, maar die er helaas door omstandigheden, toch gekomen zijn. Ik zag geen uitweg meer, de angst om de bel van de deur te horen omdat er een deurwaarder voor de deur stond. Ik denk dat schulden bij veel mensen nog taboe zijn. Maar dit is een feit en mensen komen er niet mee naar buiten!

Tot ik een krantje in de brievenbus kreeg met een artikel van MyTrustO. Ik heb dit aandachtig gelezen en heb geen seconde getwijfeld om met MyTrustO contact op te nemen. Hier heb ik geen seconde spijt van dat ik die beslissing genomen heb. Het is belangrijk dat je eerlijk naar MyTrustO toe bent.

MyTrustO is begripvol, absoluut behulpzaam. Er wordt snel aan je dossier gewerkt en ze doen al het mogelijke om je bij te staan in dergelijke situaties. Had ik MyTrustO niet ontdekt, dan stond ik nergens meer. Je krijgt van MyTrustO het recht op een menswaardig bestaan, rust en terug zuurstof in je leven zonder de angsten. Stap over de drempel!

Dank daarvoor. Zo zouden er meer moeten zijn!

Paula en André

Getuigenis: Paula en André uit Brecht

Zeg nooit nooit … Wij hadden nooit gedacht om in een situatie te raken waar we de schulden niet meer in de hand hadden. En toch, financiële tegenslag, een ontslag, … En schulden maken meer schulden. Een openstaande rekening wordt in een recordtempo tot 10 keer meer. De aanmaningen, deurwaarderskosten, … lopen zo snel én zo hoog op. Je raakt in een vicieuze cirkel waar je zelf niet meer uit raakt.

Schrik op het ogenblik dat de postbode langskomt, schrik om de deurbel te horen, schrik voor incassobureau’s, schrik om de brieven te openen, … Je loopt continue op de toppen van de tenen en bent op van de stress. Omdat je geen uitweg ziet.

Je wil die cirkel doorbreken van steeds hogere toenemende interesten. Hoe vaak dachten we niet: ‘moesten we nu alles kunnen bundelen en systematisch kunnen afbetalen, dan lukt het ons wel.’
Tot we hoorden van MyTrusto.

Met een klein hartje belden we. Nog geen week later hadden we een afspraak. Het gevoel na de eerste afspraak was er al één van hele grote opluchting. De hulp en steun, het begrip, … het was een verademing na de voorbije maanden.

Alles werd eerlijk op tafel gelegd. Er werd een foto genomen van de openstaande bedragen en de inkomsten werden in kaart gebracht om zo tot een realistisch en haalbaar afbetalingsplan te komen.

Gelukkig zijn er ondertussen reeds een veel schuldeisers die meegaan in het verhaal van MyTrusto. Onze schulden werden gegroepeerd afbetaald. De rust die deze regeling ons bracht was onbetaalbaar. Met een vast maandelijks te betalen bedrag konden we weer leven, zonder stress, zonder schrik … en kregen we opnieuw vertrouwen in de toekomst. Er was een uitweg. MyTrusto is een regeling van onschatbare waarde!

Josiane en Benny

Getuigenis: Josiane en Benny uit Kortenberg

MyTrustO was en is voor ons als zelfstandige een redder in nood. Na een heel lange zoektocht en volledig ten einde raad kwam ik via Dyzo in contact met MyTrustO.

Wij stonden zowel privé als zakelijk met het water boven onze lippen. Dit na onvrijwillige stopzetting van onze activiteit en het ondertussen zoeken naar iets anders.  De deurwaarders bleven maar komen met intresten en kosten. Diegene die kwam laden kreeg zijn geld, de anderen moesten wachten. Faillissement was geen optie want er waren zaken waar we persoonlijk borg voor hadden getekend.

Na een telefoon naar MyTrustO konden we 2 dagen later al op gesprek gaan. Met een klein hartje en ons volledig (zwaar) dossier reden we naar Leuven. Daar kregen we een heel vriendelijk en begripvolle ontvangst. Alles werd besproken en we gingen buiten met een overeenkomst. Weliswaar moesten we akkoord gaan met een heel zware afbetaling, maar waar een wil is, is een weg.

De mensen van MyTrustO moesten alles uit de kast halen om de deurwaarders te overtuigen, en hebben dat ook gedaan op één uitzondering na.

Nu bijna twee jaar later is ons dossier afgesloten en op enkele details na zijn we er terug bovenop. Wij hebben ons als doel gesteld om andere mensen MyTrustO te leren kennen en het in Limburg te promoten zodat de deurwaarders het hier ook leren kennen. MyTrustO-team: bedankt voor jullie steun en begrip!