Ethisch Verantwoord Invorderen (evi)
Vorder ethisch in zonder bijkomende kosten en met meer garantie op volledige terugbetaling.

Steeds meer bedrijven en organisaties hebben te kampen met onbetaalde facturen. Via de klassieke incassowereld hopen ze hun centen alsnog te recupereren. Uiteraard wil iedereen zijn facturen betaald zien. Alleen staan bedrijven vaak niet stil bij de wijze waarop die sommen uiteindelijk betaald geraken. MyTrustOevi toont dat ethisch verantwoord invorderen kan!

Mensen nemen zelf het heft in eigen handen, ze kunnen en willen betalen, maar dan meer gespreid in de tijd. Dat gebeurt onder begeleiding van een gerechtsdeurwaarder die een afbetalingsplan opmaakt, rekening houdend met de belangen en rechten van de schuldeiser. Op deze wijze heeft de schuldeiser veel meer garantie dat de schuld wordt ingelost. De persoon met schulden betaalt sneller en meer schuld af. De schuldeiser ontvangt meer en sneller geld, zonder bijkomende manipulatiekosten.

Meedoen?

Bedrijven en organisaties die ethisch verantwoord invorderen, dragen actief bij tot ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ en onderscheiden zich toekomstgericht met het evi-keurmerk.

Zij kunnen zich op twee manieren engageren:

  • door een afbetalingsplan via MyTrustOevi te aanvaarden zodra een schuldenaar dat vraagt
  • door openstaande bedragen terug te vorderen via de MyTrustOevi-filosofie

Op die manier toont je bedrijf of organisatie zijn maatschappelijk verantwoord ondernemerschap in al zijn facetten. Als schuldeiser kies je voor een integer en sociaal-maatschappelijk verantwoord schuldbegeleidingstraject van je klanten met financiële moeilijkheden. Bovendien heb je een grotere zekerheid dat je vordering betaald wordt.

Je wil meer weten over ethisch verantwoord invorderen?
Mail dan naar info@mytrusto.be en wij nemen graag contact met je op.