Betaal stap voor stap je schulden af zonder bijkomende dagvaarding of vonnis.
Met MyTrustO bouw je terug aan de toekomst.

sm_schuldenaar.jpg

Problemen om al je rekeningen op tijd te betalen? Krijg je aanmaningen van een incassokantoor of gerechtsdeurwaarder?
Word je gedagvaard of ligt er beslag op je meubelen of loon? Stijgen je schulden door bijkomende gerechtskosten en geraak je geen stap vooruit?
De dienstverlening MyTrustO helpt je graag!
Bel 03 220 12 00
Leg je situatie uit
Je wordt uitgenodigd bij MyTrustO
Deurwaarder maakt financieel document op
Afbetalingsplan voor schuldeiser wordt opgesteld
Afbetaling start

Hoe werkt MyTrustO?

1

Je wil je schulden aanpakken en je denkt dat dat haalbaar is met een realistisch afbetalingsplan volgens je mogelijkheden? Bel dan naar de MyTrustO-telefoon op 03 220 12 00. Dit kan alle werkdagen tussen 9 en 17 uur.  Als je op het antwoordapparaat terecht komt, zijn al onze lijnen in gesprek. Spreek dan je telefoonnummer in en je wordt teruggebeld!

2
Je legt je situatie uit en beantwoordt een aantal vragen.
Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt.
3
Je krijgt een afspraak om langs te komen op de ontmoetingsplaats van je keuze (adressen vind je bij contact).
Breng zeker je identiteitskaart (met pincode) en de gevraagde dossierstukken, bewijzen en attesten mee naar je afspraak.
4
Je kiest vrijwillig en in alle discretie voor de opmaak van een allesomvattend financieel document ‘MyTrustO’ samen met een gerechtsdeurwaarder.

Dit document ‘MyTrustO’ is een overzicht van wie je bent, wat je bezit, verdient en welke schulden je hebt. Dit objectief en juridisch aanvaard document toont aan hoeveel je werkelijk per maand kan afbetalen.

Voor dit financieel document ‘MyTrustO’ betaal je aan de gerechtsdeurwaarder een éénmalige opmaak- en dossierkost van 150 euro (BTW inbegrepen).

Opmaak afbetalingsplan voor je schuldeisers

1
Na de opmaak van het document ‘MyTrustO’ kan je aan de gerechtsdeurwaarder vragen om zijn officiële autoriteit en deskundigheid te gebruiken om een concreet en haalbaar afbetalingsplan op te maken voor al je schuldeisers.
2
Je schuldeisers weten dat het document ‘MyTrustO’ juridisch aanvaard en betrouwbaar is om afbetalingsakkoorden, onder begeleiding van de gerechtsdeurwaarder als onafhankelijke partij, af te sluiten. Hierdoor kom je eenvoudiger en sneller tot een akkoord met je schuldeisers omdat hun belangen hiermee gediend worden. Hun werkelijke schuld kan nu afbetaald worden op een realistisch tempo.
3
Je schuldeisers hebben nu geen onmiddellijke reden meer om bijkomende kosten van incasso, dagvaarding en vervolging te maken. Daardoor voorkom je vele euro’s oplopende gerechts- en andere kosten (beslag op loon, meubelen, auto, ...).
4
Afhankelijk van het aantal schulddossiers rekent de gerechtsdeurwaarder een beperkte, maandelijkse behandelingskost aan voor de verdere opvolging van je dossier. Deze kostprijs wordt vóór de opmaak van je afbetalingsplan berekend en duidelijk met je afgesproken.

Wie kan terecht bij MyTrustO

Iedereen (ook bedrijven) in België die schulden heeft en deze niet onmiddellijk kan betalen, maar dit wel op termijn kan door een haalbare spreiding in de tijd vast te leggen. In een eerste telefonisch contact wordt met behulp van een aantal vragen de concrete situatie uitgeklaard. Als MyTrustO kan helpen, wordt er een afspraak in een van de neutrale ontmoetingsplaatsen vastgelegd. Dan start in alle discretie de opmaak van een allesomvattend financieel document en een concreet afbetalingsplan voor alle schuldeisers.

Als blijkt dat MyTrustO je niet verder kan helpen, dan helpen we je alvast door te verwijzen naar andere instanties.